Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ресторан у Бориславі

google.photo

Четвер, 12 грудня 2019, 17:51

У Бориславі на святкуванні дня народження отруїлися 10 людей

ресторан у Бориславі

Усіх постраждалих із симптомами гострої кишкової інфекції госпіталізували до лікарні.

Про це повідомляє Львівський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України.  

Сьогодні, 12 грудня, в інфекційне відділення КНП "ЦМЛ м.Борислава" госпіталізували 10 осіб з діагнозом "гостра кишкова інфекція". Зі слів хворих, всі вони у неділю 8 грудня були на святкуванні дня народження в ресторані "РЕТ" м.Борислав. 

Спільними симптомами захворювання є: температура тіла 38-39 гр.С, загальна слабість,   блювота та пронос. Стан усіх захворілих середньої важкості. 

Всі хворі вживали сало з м’ясом і часником (кульки), рибу тушкована з овочами, салат з фасолею, болгарським перцем та сухарями заправлений олією, рибу червону, білу, ікру червону, борщ червоний та пиріжки з м’ясом, а також м’ясні вироби: шашлик, ковбаса домашня, кишка, ковбаски  смажені, піцца, салат "Цезар", ребра свинні з картоплею і овочами гриль та торт приготовлений в домашніх умовах.

Потерпілим  в стаціонарних умовах проводиться повний комплекс клініко-лабораторних обстежень.Протиепідемічні заходи тривають.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.