Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Зеленський

Понеділок, 16 грудня 2019, 11:18

Четверо вчених львівських вишів отримали премії від Зеленського

Володимир Зеленський

Науковці Львівської політехніки та ЛНУ ім. І.Франка отримали премії для молодих вчених на 2019 рік.

Про це йдеться в указі Президента України №903/2019 від 13 грудня 2019 року.

Президент Володимир Зеленський постановив призначити премії Президента України для молодих вчених на 2019 рік на підставі подання Комітету з Державних премій України в галузі науки і техніки.

Відтак, премії отримають:

- кандидат фізико-математичних наук, інженер Львівського національного університету імені Івана Франка Іван Бордун за роботу "Новітні сцинтиляційні матеріали на основі оксидних сполук, активовані тривалентними елементами";

- доктор технічних наук, професор НУ "Львівська політехніка" Іван Опірський за роботу "Теоретичні засади прогнозування та попередження несанкціонованого доступу в спеціальних інформаційних мережах";

- кандидат наук із соціальних комунікацій, асистент кафедри НУ "Львівська політехніка" Наталія Веретеннікова та кандидат наук із соціальних комунікацій, бібліотекар І категорії Науково-технічної бібліотеки НУ "Львівська політехніка" Антоній Ржеуський за роботу "Моделювання системи соціальних комунікацій "розумного" міста".

Нагадаємо, у серпні цього року викладачів ВНЗ Львівщини Олександр Гриценко та Віталій Тельвак отримали гранти для наукових досліджень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.