Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Маркіян Мальський

Понеділок, 16 грудня 2019, 12:33

Мальський розпорядився добудувати дорогу до гірськолижних курортів Славське – Хащованя

Маркіян Мальський

Очільник Львівської області виділив 131 млн грн на капітальний ремонт дороги Славське – Хащованя.  

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Маркіяна Мальського від 13 грудня 2019 року.

Згідно з розпорядженням Маркіян Мальський зобов'язав затвердити проєктну документацію на капітальний ремонт дороги Славське – Хащованя.

"Затвердити подану департаментом дорожнього господарства, транспорту та зв'язку обласної державної адміністрації проєктну документацію за робочим проєктом "Капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення С141516 Славське – Хащованя на ділянці км 5+550 – км 12+200 Сколівського району Львівської області" – йдеться у розпорядженні.

Зокрема, загальна кошторисна вартість ремонту дороги становитие - 131 931,003 тисяч гривень. З них 100 897,070 тис грн витратять на будівельні роботи, 31 033,933 тис грн на інші витрати.

Довжина ділянки проектування – 6,660 км, а ширина проїзної частини - 6,00 м. відремонтувати ділянку дороги планують за 11 місяців з гарнатією на 10 років.

Нагадаємо, у вересні цього року чільник Львівської області Маркіян Мальський виділив 3,3 млн грн на поточний ремонт автомобільних доріг в Турківському та Буському районах.

Додамо, у жовтні Львівська ОДА звернулась до облради та Кабміну з проханням виділити кошти на ремонт дороги Старосамбірського району. 

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.