Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

аеропорт "Львів"

П'ятниця, 20 грудня 2019, 10:50

У Львові продовжили курсування експериментальної маршрутки до аеропорту

аеропорт "Львів"

Маршрутка продовжить курсувати з аеропорту до вокзалу, а кількість автобусів на маршруті планують збільшити до двох.

Сьогодні, 20 грудня, виконавчий комітет прийняв рішення про запровадження тимчасового автобусного маршруту. Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Зокрема, міськрада з 1 січня до 31 грудня 2020 року запроваджує експериментальний маршрут, який курсуватиме: вул. Любінська (аеропорт) – вул. Любінська – вул. Окружна – вул. Городоцька – вул. Чернівецька – вул. Городоцька – вул. Народна – вул. Любінська – вул. Любінська (аеропорт).

Спочатку на маршруті мав курсувати один низькопідлоговий автобус, який їздитиме щогодини, однак міський голова Львова Андрій Садовий наголосив, що потрібно запустити два автобуси, які мають курсувати щопівгодини.

Маршрут обслуговуватиме ЛК АТП № 1, а вартість проїзду ще мають встановити.

Нагадаємо, у 2018 році міська влада вперше запровадила аналогічний маршрут на прохання керівництва аеропорту, на початку 2019 року маршрут продовжили до кінця цього року.

Вартість проїзду у цьому автобусі наразі становить 20 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.