Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Арсен Аваков

П'ятниця, 20 грудня 2019, 13:13

Аваков вимагає закрити всі гральні заклади в Україні до кінця дня

Арсен Аваков

Сьогодні до 16.00 нацполіція повинна остаточно закрити усі гральні заклади в Україні. 

Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ. 

Сьогодні, 20 грудня, в Україні повинні припинити діяльність усі гральні заклади. 

"Постанова Кабміну нам диктує, що всі гральні клуби, лотереї та ігральні заклади повинні бути зачиненими. Вимагаю від Нацполіції до 16 години 20 грудня відповідно до постанови КМУ припинити функціонування гральних закладів", – заявив Арсен Аваков. 

Нагадаємо, сьогодні уряд заборонив займатися гральним бізнесом під виглядом державних лотерей. Прем'єр-Міністр України Олексій Гончарук доручив нацполіції та фіскальній службі перевірятимуть всіх лотерейних операторів.

Як повідомляла прес-служба Кабміну, вночі в Україні вже закрили понад 150 закладів з "лотереями" та вилучили обладнання на 46 млн грн.

Додамо, у серпні на бізнес-форумі в Туреччині президент Володимир Зеленський заявив, що в Україні будуть легалізовані азартні ігри, що стимулюватиме розвиток туризму у регіонах біля Чорного моря. Але майже 60% українців не підтримували легалізацію грального бізнесу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.