Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Андрій Садовий

П'ятниця, 20 грудня 2019, 14:00

Садовий освідчився Укргазбанку у вічному коханні

Андрій Садовий

Укргазбанк продовжить обслуговувати кошти бюджету Львова у 2020 році.

Сьогодні, 20 грудня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив рішення про визначення державного банку щодо обслуговування коштів міського бюджету Львова у частині бюджету розвитку у 2020 році.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Зокрема, у наступному році "Укргазбанк" продовжить обслуговувати кошти бюджету розвитку Львова. Наразі міськрада має укласти новий договір з Львівською обласною дирекцією ПАТ "Акціонерний банк "Укргазбанк".

На депозити у держбанк міськрада переказуватиме вільні кошти, які надійшли у міськраду і наразі ніяк не використовуються.

Як заявив директор департаменту фінансової політики Львівської міськради Олег Іщук, комісія з питань фінансів рекомендувала міськраді не змінювати банк, тому що вони ним повністю задоволені.

Нагадаємо, у грудні минулого року Львівська міськрада прийняла рішення, що продовжить розміщувати кошти бюджету розвитку Львова у 2019 році в "Укргазбанку". Станом на кінець листопада 2018 року Львівська міськрада отримала 54 млн грн з депозиту в "Укргазбанку", а у серпні розмістила на депозитному рахунку в цьому банку 5,7 млн грн  тимчасово вільних коштів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.