Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. Є. Патона, 4/1

google.com.ua

Субота, 11 січня 2020, 14:55

Приміщення у Залізничному районі Львова продали за вісім мільйонів гривень

вул. Є. Патона, 4/1

Львівська міськрада продала приміщення на вул. Є. Патона, 4/1 за 8,2 млн грн підприємниці з Жовкви.

Управління комунальної власності Львівської міської ради провело тендер у системі ProZorro приміщення приміщення першого поверху на вул. Є. Патона, 4/1 у Львові, загальною площею 159,7 кв.м.

Аукціон стартував 20 грудня, на нього свої документи подали семеро учасників, а переможцем обрали підприємницю Юлію Корпало, яка запропонувала придбати приміщення за 8 200 000 грн. Додамо, початкова вартість приміщення становила 3 412 560 грн.

Одноповерховий будинок, у якому знаходиться приміщення, є прибудовою до дев'ятиповерхового житлового будинку й розташований в Залізничному районі міста. Поруч та неподалік знаходяться: житлові багатоповерхові будинки з вбудованими на перших та цокольних поверхах комерційними об'єктами, магазини, відділення банків, супермаркет "Арсен", АЗС ОККО, футбольний клуб ФК "Львів", середня школа, дитячий садочок, інша забудова міста. 

За даними порталу YouControl, Юлія Корпало, мешканка Жовкви, є власницею львівських фірм з обслуговування напоями ТзОВ "Ля Фамілія" та з надання послуг мобільного харчування ТзОВ "Фамілія Плюс", також їй належить жовківська фірма ТОВ "Леокомерц" (торгівля зерном, необробленим тютюном, насінням і кормами для тварин).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.