Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пункт пропуску

Вівторок, 24 грудня 2019, 13:36

У Краківці в чергах очікують більше 300 авто

пункт пропуску

Найбільш завантаженими пунктами пропуску на польсько-українському кордоні є Краківець, Ягодин та Шегині.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

Станом на 13:00 год черги повністю відсутні перед пунктами пропуску Устилуг-Зосін, Угринів-Долгобичув та Смільниця-Кросценко. Натомість завантаженими напрямами залишаються Рава-Руська-Гребене та Грушів-Будомєж (близько 80 легкових авто на в’їзд в Україну), Шегині-Медика (близько 100 авто).

У пунктах пропуску Краківець-Корчова та Ягодин-Дорогуськ чекають на оформлення близько 300 автомобілів.

"Враховуючи вищенаведені цифри, ми прогнозуємо, що по обіді усі, хто має намір перетнути українсько-польський кордон, зможуть це зробити", – повідомляють прикордонники.

Черги легкових авто до країн ЄС з боку України відсутні, однак Держприкордонслужба прогнозує істотне зростання потоку після завершення різдвяних свят.

Протягом доби найбільше було оформлено легкових авто в пунктах пропуску Краківець-Корчова та Шегині-Медика – майже по 2500 автомобілів, Рава-Руська-Гребене та Грушів-Будомєж – понад 1500 авто, Ягодин-Дорогуськ та Устилуг-Зосін – більше 1000 авто, Угринів-Долгобичув та Смільниця-Кросценко – понад 800 легковиків. 

Нагадаємо, сьогодні вранці на західному кордоні найбільші черги зафіксували у пункті пропуску Медика-Шегині. Ще з 22 грудня на польсько-українському кордоні у напрямку в’їзду до України утворились великі черги авто, натомість черги легкових авто з боку України були відсутні

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.