Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

поліклініка №6 у Львові

Четвер, 26 грудня 2019, 12:07

У 2020 році на закупівлю обладнання для львівських лікарень передбачать 100 мільйонів

поліклініка №6 у Львові

Львівська міскрада планує закупити у лізинг медичне обладнання на 100 млн грн.

Сьогодні, 26 грудня, на сесії Львівської міської ради депутати проголосували за розподіл коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова на 2020 рік. Це рішення підтримали 50 депутатів.

Зокрема, депутати розподілили кошти бюджету розвитку Львова, з яких передбачається виділили кошти на придбання медичного обладнання у лізинг.

"Ми прийняли рішення у наступному році суттєві кошти виділити на закупівлю обладнання для закладів медицини. Орієнтовно, ми десь говоримо про обладнання на загальну суму у 100 млн грн. Нам потрібне обладнання і для 8 лікарні, й для лікарні швидкої допомоги, й для лікарні Пилипа Орлика" – пояснив міський голова Львова Андрій Садовий.

Також передбачено у першому кварталі наступного року придбати томограф для 8 лікарні Львова й Садовий доручив з наступного року перевірити всі операційні.

"Якщо вони не відповідатимуть стандартам, то керівника лікарні треба звільняти" – додав Садовий.

Ухвалу, яка включатиме у себе конкретний перелік обладнання, яке планують закупити, підготують та винесуть на розгляд наступної сесії Львівської міськради, яка відбудеться у січні 2020 року.

Нагадаємо, 19 грудня виконавчий комітет Львівської міськради ухвалив бюджет розвитку міста на 2020 рік, який становить 3 млрд 85 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.