Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юрій Добош

Фб Юрія Добоша

Понеділок, 30 грудня 2019, 11:24

Юрій Добош очолить Західне міжрегіональне управління Мін'юсту

Юрій Добош

Переможцем конкурсу на посаду начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції став Юрій Добош.

Про це повідомляє прес-служба Мін'юсту.

Переможцем конкурсу на посаду начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів) став Юрій Добош.

Юрій Добош (27 років) мешкає у Києві, але є уродженцем Львова. У 2013 році закінчив Львівський національний університет імені Івана Франка за спеціальністю "Правознавство". У 2014 році закінчив Університет Екстер (Англія) за спеціальністю "Міжнародне комерційне право". Працював з 2012 року стажером в "Arzinger", з 2014 року помічником юриста у Wragge Lawrence Craham & Co (Англія), а з 2014 року юрист АО "ЮФ "Василь Кісіль і Партнери". З 2016 року заступник голови правління ГО "Місійне згромадження імені святих Кирила і Методія".

З 2019 року директор ТОВ "Центр натуральних харчових технологій і бджільництва", з вересня 2019 року був штатниим радником голови Львівської обласної державної адміністрації Маркіяна Мальського. Також був помічником депутата Львівського обласної ради 6-го скликання Пилипа Пилипенка (ВО Свобода).

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.