Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

аеропорт Львів

Четвер, 2 січня 2020, 12:17

Лоукостеру Ernest Airlines, який літає зі Львова, призупинили ліцензію

аеропорт Львів

Призупинення набуде чинності з 13 січня, тому перевізник більше не може продавати квитки.

Про це повідомляє Національний орган цивільної авіації.

Наказало призупинити дію ліцензії на експлуатацію перевезення пасажирів та вантажів повітряним транспортом до перевізника Ernest S.p.A, тому перевізник більше не може продавати квитки.

"Призупинення набуде чинності з 13 січня 2020 року з єдиною метою – дозволити авіакомпанії обслужити пасажирів, які вже мають квиток, і одночасно надати необхідну інформацію користувачам будь-яких скасованих рейсів" – йдеться у повідомленні.

Призупинення ліцензії прийнято ENAC на основі положень регламенту ЄС № 1008 від 2008 року, що містить загальні правила надання повітряних послуг в Євросоюзі.

Однак якщо перевізник надасть відповідні гарантії, як того вимагають правила ЄС, і вони будуть позитивно оцінені управлінням, захід з призупинення ліцензії може бути скасований.

Нагадаємо, партнерство ERNEST AIRLINES з МА "Львів" ім. Данила Галицького розпочалося 20 жовтня 2017 року. Тоді авіакомпанія відкрила рейс у Мілан (Бергамо). Вже через півтора місяці, у грудні, було запроваджено ще два напрямки – у Венецію та Неаполь, а з 22 червня ERNEST розширив географію польотів у Мілан (Мальпенса) та Рим (Ф’юмічіно).

Додамо  червні 2018 року авіакомпанія Ernest Airlines скасувала новостворені рейси з Італії до Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.