Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Курмановича

city-adm.lviv.ua

Четвер, 2 січня 2020, 14:15

У Львові відкрили для проїзду вулицю Курмановича

вул. Курмановича

На ділянці нанести перший шар асфальту, а фінальне покриття зроблять аж після зими.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради минулого тижня завершили перший етап ремонту цієї вулиці та відкрили її для проїзду транспорту. Наступний етап робіт розпочнеться цього року, за сприятливих погодних умов, орієнтовно у квітні-травні.

"На вулиці Курмановича завершили роботи щодо облаштування нижнього шару асфальту. Тому з минулої п’ятниці вулицю відкрито для проїзду автомобілів. Але наголошую, що на вул. Курмановича ми постелили лише нижній шар асфальту, і це є лише перша черга ремонту цієї вулиці. Роботи на цьому об’єкті будуть продовжені цього року. Буде постелено верхній шар асфальту, облаштовано велодоріжки, благоустрій, тощо" – повідомила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірини Маруняк

Нагадаємо, через ремонт ділянку від вул. Д. Апостола до вул. П'ясецького перекрили до 31 грудня. До грудня цього року планували нанести перший шар асфальту, а фінальне покриття зроблять аж після зими.

Додамо, згідно з проектом капітального ремонту вул. Курмановича передбачено заміну дорожнього покриття, прокладання нових комунікацій, висадка зелених насаджень. Завершення ремонтних робіт передбачено у 2020 р.

Вартість робіт 71,5 млн грн. Ремонтуватимуть вул. Курмановича на ділянці від вул. Д. Апостола до вул. П'ясецького – це близько 1 км.

Зазначимо, через ремонт дорожнього покриття частину вул. Данила Апостола від вул. Північна до сервісного центру МВС закрили для руху транспорту до 1 квітня 2020 року.   

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.