Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

прапор України

Четвер, 9 січня 2020, 10:35

В Україні оголосили день жалоби

прапор України

Президент України Володимир Зеленський підписав відповідний указ у зв'язку з авіакастрофою літака МАУ в Ірані.

Про це повідомила прес-служба Офісу Президента.

Президент України Володимир Зеленський постановив оголосити 9 січня 2020 року днем жалоби у зв’язку з трагедією, що сталася 8 січня внаслідок катастрофи пасажирського літака авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" в Тегерані (Іран).

"Глава держави підписав відповідний указ. З метою вшанування пам’яті загиблих Президент постановив приспустити державні прапори України на будинках і спорудах органів державної влади, місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на борту літака рейсу PS 752 авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України", що впав біля аеропорту Тегерана, загинуло 176 людей. Серд них 11 громадян України (2 пасажири та 9 членів екіпажу), 63 – Канади, 82 – Ірану, 3 – Німеччини, 10 – Швеції, 4 – Афганістану, 3 – Великої Британії.

Додамо, вчора міський голова Львова Андрій Садовий оголосив у місті жалобу через авіакатастрофу в Ірані. У знак жалоби на Ратуші приспустили національний стяг та відмінили концерти.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.