Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Вул. Братів Рогатинців, 22

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 10 січня 2020, 11:37

У центрі Львова пам'ятку архітектури облаштують під кафе та магазин

Вул. Братів Рогатинців, 22

Львівська міськрада дозволила перепланувати три квартири під ресторан та магазин на вул. Братів Рогатинців, 22.

Сьогодні, 10 січня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на реставрацію громадянами Піскуновим О. П. та Піскуновою Л. М. квартир під заклад ресторанного господарства та непродовольчий магазин у будинку пам’ятці архітектури місцевого значення, на вул. Братів Рогатинців, 22.

Згідно з проектом рішення квартири № 1 та 1-А і нежитлового приміщення VI мають об’єднанати та перепланувати під заклад ресторанного господарства, а квартиру № 3-А з відновленням дверного прорізу на місці віконного перепланують під непродовольчий магазин.

Зазначено, що таке рашення запроектувати з дотриманням вимог діючих державних будівельних норм. За словами начальниці управління охорони історичного середовища Лілії Онищенко до проекту немає зауважень і всі мешканці погодили таке рішення.

У міськраді встановили, що висота будівлі після реконструкції повинна залишитися такою, як є зараз.

Приміщення знаходяться у межах історичного ареалу міста на території зони ЮНЕСКО і є пам’яткою архітектури місцевого значення, тому будівництво здійснюватиметься з дотриманням будівельних норм відповідно до Закону України "Про охорону культурної спадщини".

За даними порталу YouControl, Піскунов Олексій та Піскунова Людмила є громадянами міста Київ. Також Піскунов Олексій є керівником ТзОВ "Імпульс Єлісаветград", яке знаходиться у Кіровограді і займається оптовою торгівлею продуктами харчування, а Піскунова Людмила раніше займалася роздрібною торгівлею на ринках.

Нагадаємо, у квітні 2019 року Львівська міськрада дозволила на вул. Братів Рогатинців, 11 об'єднати дві квартири та перепланувати їх під кав’ярню з відновленням входу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.