Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

авто

dpsu.gov.ua

Понеділок, 13 січня 2020, 15:43

На Львівщині митники затримали два крадені автомібілі

авто

У пункті пропуску Краківець затримали авто з підробленим номером кузова, а у Шегині викрадений в Чехії Mercedes.    

Про це повідомила прес-служба Держприкордонслужби.

Упродовж вчорашнього дня прикордонники Мостиського загону виявили автомобілі з різного роду негараздами.

Першим на гачок потрапив BMW X3. Під час оформлення на в’їзд в Україну у пункті пропуску "Краківець" прикордонники виявили ознаки вчинення кримінального правопорушення, передбаченого статтею 290 ККУ "Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу".

Автомобіль 2012 року випуску італійської реєестрації, під керуванням громадянина України, мав підробку номера кузова. За даним фактом правоохоронці проінформували співробітників Нацполіції України, яким в подальшому і передали автівку для проведення експертного дослідження.

Ближче до обіду в пункті пропуску "Шегині" "засвітився" Mercedes GLS 2016 року випуску. Під час оформлення автомобіля, що їхав в Україну, спрацювала база даних Інтерполу. У ході перевірки охоронці кордону встановили, що транспортний засіб чотири дні тому був викрадений в Чехії.

За кермом розшукуваного авто перебував 39-річний киянин. Про виявлене правопорушення прикордонники проінформували чергового Укрбюро Інтерполу в Києві. Автомобіль передали представникам Нацполіції.

Нагадаємо, нещодавно у Грушеві затримали росіянина, який на краденому Lexus хотів виїхати з України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.