Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пасажирські перевезення

Вівторок, 14 січня 2020, 10:19

Керівництво Старосамбірщини просить водіїв маршруток вмикати у салоні українськомовну музику

пасажирські перевезення

Петро Назар та Тетяна Терлецька звернулися до перевізників району з проханням посприяти у звучанні в автобусах україномовної музики.

Про це повідомляє Старосамбірська районна державна адміністрація.

Вчора, 13 січня, голова Старосамбірської РДА Петро Назар та голова Старосамбірської районної ради Тетяна Терлецька направили звернення до керівників автотранспортних підприємств, які здійснюють пасажирські перевезення на території Старосамбірського району, з проханням попросити водіїв включати у салоні маршруток виключно україномовну музику.

"Сприяти у забезпеченні звучання в транспортних засобах вітчизняної музики та використання під час здійснення перевезень україномовних музичних творів, які сприяють популяризації композиторів і виконавців України та підвищенню національної свідомості і патріотизму", – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, пасажирські перевезення у Старосамбірському районі здійснюють ПАТ "Львівське АТП-14630", ТзОВ "Самбірське АТП-14608" та ПП "Тур-Авто".

Нагадаємо, 11 грудня президент Володимир Зеленський призначив головою Старосамбірської РДА Петра Назара. До нього райдержадміністрацію очолював Іван Грись.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.