Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Вівторок, 14 січня 2020, 16:57

Москаленко хоче продати тепле місце від дупи Садового за мільйон гривень

Андрій Садовий

Андрій Москаленко заявив, що службове авто-легенду Андрія Садового продають на аукціоні за 110 тисяч гривень, однак хочуть отримати мільйон.

Про це повідомив заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко на своїй сторінці у Facebook.

Львівська міськрада вдруге виставила на аукціон службове авто міського голови Львова Андрія Садового. За словами Андрія Москаленка це перший автомобіль мера – Toyota Camry, який працює з 2006 року і до 2019 року.

 

"Як сказав Євген, це авто – легенда, адже саме воно працювало для обслуговування офіційних делегацій під час підготовки до ЄВРО 2012, зокрема під час інспекції міста на той момент генеральним секретарем УЄФА Джані Інфантіно (сьогодні він вже президент ФІФА), а також президентом УЄФА на той момент Мішелем Платіні" – написав Андрій Москаленко.

Він також зазначив, що стартова ціна автомобіля на аукціоні близько 110 тис грн, проте у міськраді хочуть отримати за нього понад 1 млн грн. Всі кошти від продажу скерують на підтримку військових.

Нагадаємо, 10 січня Львівська міська рада виставила на повторний аукціон у системі ProZorro. Продажі службовий автомобіль Toyota Camry 2006 року. Оскільки це повторний аукціон, відповідно до законодавства, стартову ціну продажу знизили на 50%. Також машина потребує деяких капіталовкладень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.