Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Олександр Ганущин

Середа, 15 січня 2020, 16:00

Садовий накапав у Міністерство фінансів на захланного грішника Ганущина

Олександр Ганущин

Львівська міськрада звернулась до Міністерство фінансів щодо перерахування податків до бюджету Львова від перереєстрованих обласною владою закладів у села.  

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Львівська міська рада просить Міністерство фінансів втрутитись у ситуацію з перереєстрацією обласних медичних закладів. Саме тому мерія скерувала листа на ім'я міністерки фінансів України Оксани Маркарової, з проханням вжити усіх можливих заходів для забезпечення перерахування податків до бюджету міста Львова й надалі.
 
Наголошено на тому, що зміна адреси реєстрації підприємств, закладів, установ та організацій Львівської обласної ради не має законних підстав, призводить до розбалансування місцевих бюджетів та наносить суттєвої шкоди міському бюджету, а відтак – і територіальній громаді Львова. Прогнозовані втрати з бюджету міста можуть сягати понад 45 млн грн. 
 

Нагадаємо, у листопаді цього року Львівська міськрада подала позов до суду Києва щодо визнання незаконним та скасування рішення Львівської обласної ради від 2009 року про оформлення права спільної власності Львівської обласної ради на 10 комунальних приміщень у Львові.

Сьогодні, 15 січня суд повідомив, що Львівська міськрада виграла справу щодо 7 приміщень медичних закладів, які Львівська облрада має повернути у власність міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.