Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ресторан Золота гора

ФБ Золота гора

Четвер, 16 січня 2020, 11:00

У Дрогобицькому районі після святкування корпоративу отруїлися шестеро людей

ресторан Золота гора

Корпоратив святкували у віпочинковому комплексі Золота гора поблиз Трускавця.

Про це повідомила прес-служба ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області.

14 січня в інфекційне відділення НПК "Камянко-Бузької ЦРЛ" звернулося  5 осіб  та 1 особа потрапила у Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню з ознаками гострої кишкової інфекції.

Усі постраждалі 11 січня харчувались на корпоративі в закладі громадського харчування у відпочинковому  комплексі "Золота гора" у с.Болехівці,  Дрогобицького району. У всіх хворих схожі клінічні ознаки,які характеризуються розладами шлунково-кишкового тракту та підвищення температури тіла.

З метою встановлення причин та умов виникнення захворювань фахівці Дрогобицького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області розпочали епідрозслідування та організовали комплекс протиепідемічних заходів. З метою встановлення етіологічної причини спалаху здійснено відбір матеріалу для лабораторного дослідження.

Протиепідемічні заходи тривають

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.