Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пилорама

lv.npu.gov.ua

П'ятниця, 17 січня 2020, 14:29

На Сколівщині виявили пилораму із нечіпованими хвойними деревами

пилорама

На приватній пилорамі знаходилися 70 незаконно зрубаних  смерек.    

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Працівники поліції Львівщини 16 січня виявили на території пилорами, розташованої в одному із сіл Сколівськальського району, нечіповану деревину хвойних порід. 

На території пилорами, яка належить 49-річному підприємцю, місцевому мешканцю, правоохоронці виявили 70 нечіпованих колод смереки. Деревину вилучили та передали на зберігання працівникам лісгоспу. Встановлюються сума завданих збитків і причетні до крадіжки дерев, колоди яких були виявлені на пилорамі та на прилеглій території. 

За цим фактом слідчі Сколівського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за крадіжку. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до п’яти років позбавлення волі. 

Правоохоронці просять громадян повідомляти на оперативну лінію 102 про виявлені факти незаконної порубки, перевезення та зберігання деревини.

Нагадаємо, 15 січня на Старосамбірщині виявили пилораму із необлікованою деревиною. На пилорамі знаходилися більше 150 незаконно зрубаних дерев.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.