Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

гральний бізнес

Понеділок, 20 січня 2020, 14:55

У Трускаці викрили нелегальний гральний бізнес під виглядом лотерей

гральний бізнес

27-річному організатору групи та його спільникам загрожує штраф до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Як встановили правоохоронці, заклади були розташовані у містах Трускавець та Стебник і працювали під вивісками операторів лотерей. Але фактично, відвідувачам надавались послуги у сфері грального бізнесу за допомогою комп'ютерної техніки та із виплатою виграшних коштів. 

Під час санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили комп’ютерне обладнання, яке зловмисники використовували для надання клієнтам незаконних послуг, флеш-накопичувачі, "чорнові" бухгалтерські записи, мережеве та інше обладнання, а також грошові кошти, виручені від злочинної діяльності.

Організатору групи, 27-річному мешканцю міста Трускавець, та його спільникам слідчі повідомили про підозру у скоєнні  злочину. Досудове розслідування завершено, обвинувальний акт скеровано на розгляд суду.

Учасникам організованої злочинної групи загрожує покарання у вигляді штрафу від десяти до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.