Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП у Львові

lv.npu.gov.ua

Понеділок, 20 січня 2020, 15:20

Водія, який в'їхав у зупинку, штрафували 13 разів за рік

ДТП у Львові

Минулого року 19 січня його спіймали п'яним за кермом та позбавили водійського посвідчення, після чого водія неодноразово затримували за кермом без прав.

Про це повідомила прес-служба Патрульної поліції у Львівській області.

Водій BMW, який в'їхав у зупинку, 13 разів притягався до адмінвідповідальності трохи більше ніж за рік. Що відомо про водія. Це 37-річний львів'янин, який, окрім багатого кримінального минулого, має й чисельні адмінправопорушення.

29 грудня 2018 року він вчинив ДТП. Патрульні оформили на нього протокол  та винесли постанову за керування без документів. 18 січня 2019 року він знову винуватець аварії і він отримав аналогічні адмінматеріали.

"Через добу, 19 січня 2019 року, його зупинили нетверезого за кермом. Тоді він відмовився від перевірки, але це не привід для уникнення відповідальності. На злісного порушника склали протокол керування в стані сп'яніння. У лютому 2019 року Галицький районний суд позбавив його водійського посвідчення на рік і оштрафував на 10 200 гривень" – повідомили в патрульній поліції.

З того часу, патрульні неодноразово штрафували його за керування транспортним засобом будучи позбавленим прав. Також, у нього були штрафи за інші правопорушення. Цьогоріч, на початку січня, патрульні виносили на нього постанови за не виконання вимог дорожнього знаку, а також, за керування без прав.

Нагадаємо, вчора близько 18-ї години на вулиці Куліша автомобіль BMW в'їхав у зупинку громадського транспорту. Внаслідок автопригоди постраждала 25-річна жінка. Її госпіталізували до медичного закладу. За попередньою інформацією, у неї забої та закрита черепно-мозкова травма.

На час скоєння ДТП на зупинці перебувало ще близько десяти осіб. На щастя, ніхто з них не постраждав. Люди відбулись переляком.

Автомобіль евакуювали. Зараз вирішується питання правової кваліфікації події, проводяться першочергові слідчі дії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.