Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

аеропорт "Львів"

Середа, 22 січня 2020, 12:10

Аеропорт Львова відкриє старий термінал для усіх внутрішніх рейсів

аеропорт "Львів"

З лютого у аеропорті запрацює старий термінал, в якому обслуговуватимуть пасажирів усіх внутрішніх рейсів.

Про це повідомив Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького на своїй сторінці у Facebook.

З 1 лютого у аеропорті "Львів" пасажирів внутрішніх рейсів обслуговуватимуть у старому терміналі через реконструкцію системи обробки багажу "Приліт" міжнародного терміналу А.

"З 1 лютого прильоти внутрішніх рейсів будуть відбуватися до будівлі старого терміналу 1 (відльоти будуть відбуватися з міжнародного терміналу А). Такі зміни пов’язані з реконструкцією системи обробки багажу "Приліт" міжнародного терміналу А", – йдеться у повідомленні.

Керіництво аеропорту планує збільшити довжину багажної стрічки та пропускної спроможності каруселей внутрішніх та міжнародних рейсів, що дозволить покращити роботу аеропорту в години пікового навантаження.

Нагадаємо, у 2012 році у аеропорті відкрили новий термінал А, відтак з того часу старий термінал перестав приймати внутрішні рейси.

Додамо, у листопаді 2019 року, перебуваючи з візитом у Львові, міністр інфраструктури Владислав Криклій зазначив, що має амбітні плани на розвиток вантажних перевезень у львівському аеропорті.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.