Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пункт пропуску

Четвер, 23 січня 2020, 14:10

У Краковці водій не дозволив оглянути своє авто, наїхав на працівника СБУ та втік

пункт пропуску

Підозрюваному загрожує покарання – обмеження або позбавлення волі на строк до п’яти років.    

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Під час досудового розслідування слідчі встановили, що 30 жовтня 2019 року близько 8 години ранку на Міжнародному пункті пропуску "Краковець – Корчова" співробітник Управління СБУ у Львівській області зупинив автомобіль "Toyota Land Cruiser", який заїхав на територію України з Республіки Польща.

"Правоохоронець представився водію та звернувся до нього з законною вимогою надати доступ до транспортного засобу для огляду. Проте водій, 36-річний мешканець міста Мостиська, не виконав вимогу працівника правоохоронного органу  та, вчинивши наїзд на нього, поїхав з місця події. Внаслідок наїзду співробітник Служби безпеки України отримав тілесні ушкодження" – йдеться у повідомленні.

Слідчі поліції Львівщини 22 січня повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні злочину, а саме погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу. Санкція статті передбачає покарання - обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк. Невдовзі суд обере йому міру запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.