Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

АЗС на вул. Шевченка

П'ятниця, 24 січня 2020, 13:02

АЗС на вулиці Шевченка перетворять на комплекс сервісного обслуговування водіїв та пасажирів

АЗС на вул. Шевченка

Львівська міськрада дозволила оновити АЗС на вул. Т. Шевченка, 200, добудувавши пункт сервісного обслуговування водіїв та пасажирів.

Сьогодні, 24 січня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на будівництво ТзОВ "Житомиравтогазсервіс" автозаправного комплексу з пунктом сервісного обслуговування водіїв та пасажирів, автогазозаправного пункту (АГЗП) на вул. Т. Шевченка, 200 зі знесенням існуючих будівель та споруд.

Автозаправний комплекс збудують на земельній ділянці площею 0,2561 га, яка є у приватній власністі і призначена для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних приміщень та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Як встановили у міськраді висота будівель не повинна перевищувати 15 метрів. Максимально допустимий відсоток забудови цієї земельної ділянки – 60 %. 

За словами начальника управління архітектури та урбаністики Львова Антона Коломєйцева, станом на сьогодні на цій земельній ділянці вже є АЗС, однак підприємство хоче його оновити.

Функціональне призначення земельної ділянки – зона КС-5 – зона,
передбачена для підприємств та споруд V класу шкідливості відповідно до зонінгу Шевченківського району.

За даними порталу YouControl, ТзОВ "Житомиравтогазсервіс" зареєстроване з 2003 року у місті Коростень Житомирської області, займається роздрібною торгівлем пальним. Внасником фірми є киянин Олексій Косенко.

Розмір статутного капіталу підприємства становить 145 500 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.