Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

uapress.info

П'ятниця, 24 січня 2020, 17:41

У Львові двох посадовців Держпродспоживслужби Львівщини викрили на хабарі

хабар

Керівник одного із управлінь та його підлегла вимагали гроші за видачу стоматологам акту санітарно-епідеміологічного обстеження приміщення.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Сьгоодні, 24 січня, у Львові викрили керівника одного із управлінь Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області та його підлеглу – начальницю відділу на хабарництві.

Посадовці вимагали та отримали 300 доларів та 10 тисяч гривень хабара.

"За ці кошти порушники обіцяли сприяння у видачі акту санітарно-епідеміологічного обстеження нежитлового приміщення, у якому потерпілі планували відкрити стоматкабінет. Чоловіка спіймали у одному із ресторанів, а жінку – на вулиці неподалік роботи", – зазначили у прокуратурі.

Дії хабарників кваліфіковано за ч.3 ст.368 КК України (вимагання та одержання неправомірної вигоди службовою особою). Наразі прокурори готують повідомлення про підозри та клопотання до суду про обрання для вказаних осіб міри запобіжного заходу.

За вчинене їм загрожує до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна та трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.