Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Ольга Токарчук

unian.ua

Понеділок, 27 січня 2020, 11:20

27 BookForum у Львові відкриє Ольга Токарчук

Ольга Токарчук

Польська письменниця Ольга Токарчук стане почесною гостею 27-го Форуму видавців у Львові.  

Про це повідомляє Форум видавців.

Польська письменниця та лауреатка Нобелівської премії Ольга Токарчук буде почесною гостею 27 BookForum та братиме участь у відкритті Форуму.

Токарчук презентує "Книги Якова" у перекладі Остапа Сливинського та "Химерні оповідання" у перекладі Віктора Дмитрука, які надійдуть у продаж у лютому та вересні цього року, а співорганізатором приїзду польської письменниці до Львова стане київське видавництво "Темпора".

"З нетерпінням чекаю на поїздку до Львова та зустріч із українськими читачами "Книг Якова" в перекладі Остапа Сливинського. А окрім того, вересень чудесний на Західній Україні, коли на дороги спадають великі спілі горіхи", – наголосила Ольга Токарчук.

Зазначимо, Ольга Токарчук – польська письменниця, есеїстка, сценаристка, психологиня, лауреатка Нобелівської премії з літератури 2018 року за роман "Бігуни" та Міжнародної Букерівської премії 2018 року за роман "Польоти". Вона двічі вигравала найпрестижнішу польську літературну премію "Ніке" за книги "Польоти" у 2008 році та "Книги Якова" у 2015 році. Її книги перекладені більш ніж на 45 мов світу.

Нагадаємо, події 26 BookForum, який проходив у Львові 18-22 вересня 2019 року, відвідали понад 25 тисяч львів’ян та гостей міста, а участь у ньому взяли літератори із 30 країн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.