Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Роман Познанський

city-adm.lviv.ua

Вівторок, 28 січня 2020, 13:10

Палац спорту на Сихові довів свого керівника до звільнення

Роман Познанський

Роман Познанський звільнився з посади керівника ЛКП "Палац ігрових видів спорту".

Про це стало відомо з його декларації про доходи за січень 2020 року перед звільненням.

Директор ЛКП "Палац ігрових видів спорту" Роман Познанський подав на сайті НАЗК свою декларацію про доходи перед звільненням з 1 січня цього року до 24 січня включно, що означає, що це був останній його день на цій посаді.

Згідно з його декларації про доходи за 2019 рік, Познанський зберігає 10 000 доларів та 200 000 грн готівки. Натомість у 2018 році чиновник міськради задекларував лише 200 000 грн готівки.

Також минулоріч Роман Познанський набув права власності на авто Mazda 6 2003 року випуску вартістю 25 519 грн. У 2018 році ця автівка належала UAB MAITIM (Литва).

Зазначимо, з грудня 2018 року Познанський очолив ЛКП "Палац ігрових видів спорту", яке міськрада Львова вирішила створити для будівництва спорткомплексу на Сихові та популяризації ігрових видів спорту.

Перед цим, у грудні 2017 року міський голова Львова Андрій Садовий призначив Романа Познанського, тоді ще заступника ЛКП "Львівавтодор", на посаду в.о. директора цього комунального підприємства.

 

 
 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.