Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького

Вівторок, 28 січня 2020, 14:40

Парк культури перейматиме лавковий кейс свободівця Карбовника на Сихові

Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького

У Парку культури обіцяють встановити іменні лавки усім, хто придбає матеріали для їх виготовлення.

Про це повідомили на сторінці Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького у Facebook.

У спільноті повідомили, що  на територіх Парку культури планують встановити нові лавки, однак пропонують долучитися до цього мешканцям міста. Зокрема, зазначено, що кожному, хто придбає матеріали для виготовлення лавки, автор зробить іменний надпис на цій лавці.

"Боремося зі злом і встановлюємо нові лавки у Парку Культури. І вам пропонуємо доєднатися. Ви можете придбати матеріали для лавки, а наш коваль виготовить її із вашим іменем (або ж назвою вашої компанії/організації/фірми). Як вам ідея? 5 лавок ми днями встановили силами парку. Спробуйте і ви ;)" – написали на сторінці парку.

Нагадаємо, вчора вночі у Парку культури п'яні хлопці понищили арку та гномів, які встановили на фотозону до Дня Валентина.

Додамо, 3 січня у Парку культури з вертепу викрали та викинули фігуру царя. Невідомі спочатку копали та зламали фігуру, а потім викинули у яру біля парку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.