Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

підпал авто

lv.npu.gov.ua

Четвер, 30 січня 2020, 11:47

Поліція відкрила кримінальне провадження через підпал авто львівської журналістки

підпал авто

Зловмиснику, який підпалив авто загрожує від 6 до 15 років позбавлення волі.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Зазначимо, сьогодні вночі у Львові на вул. Кубійовича, 37 невідомий підпалив авто Mitsubishi Colt, яке належить журналістці  "Радіо Свобода" Галині Терещук. Авто вона залишила на ніч припаркованим біля будинку.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, а також співробітники інших служб та підрозділів поліції Львівщини. Після локалізації пожежі встановили, що в автомобілі пошкоджено передню частину кузова та моторний відсік.

"Ми робимо усе можливе, аби встановити обставини події, а також осіб, причетних до підпалу транспортного засобу. Власниця автомобіля – відома львівська журналістка, пов’язує це зі своєю професійною діяльністю. Ця інформація перевірятиметься слідчим шляхом" - зазначив начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Василь Віконський.

За цим фактом слідчі Галицького відділу поліції відкрили кримінальне провадження за умисне знищення або пошкодження майна журналіста. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від 6 до 15 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.