Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа

Четвер, 30 січня 2020, 17:15

У Львові під час пожежі в закинутій 4-поверхівці ледь не загинув безпритульний чоловік

пожежа

Під час пожежу у закинутій цегляній будівлі на вулиці Збиральній пожежники виявили безхатченка, який облаштував там своє помешкання.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДСНС України у Львівській області.

29 січня о 19:15 годині рятувальникам повідомили про пожежу в м. Львів на вул. Збиральна. Пожежа виникла на другому поверсі чотирьохповерхової цегляної закинутої будівлі.

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику, з вікон будівлі вибивався густий чорний дим. Вогнеборці не гаючи часу включились у спеціальні апарати захисту орнганів дихання та зору та приступили до проведення робіт з ліквідації загорання.

"Під час проведення розвідки місця пожежі в коридорі будівлі було виявлено чоловіка, який сам не міг покинути задимлені приміщення. Рятувальники винесли потерпілого на свіже повітря та передали медикам для подальшого огляду. Потерпілим виявився безхатченко, який облаштував в закинутій будівлі своє помешкання" – йдеться у повідомленні.

Повністю погасили пожежу о 19:45 годині в складі однієї ланки газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогнем знищено речі побутового вжитку на площі 20 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 16 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.