Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

будівництво у Львові

П'ятниця, 31 січня 2020, 12:00

На Хмельницького зведуть офісний центр із підйомниками для автівок

будівництво у Львові

Недобудову на вул. Б. Хмельницького, 249 перетворять на офісний центр із паркінгом на останньому поверсі.

Сьогодні, 31 січня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на будівництво ТзОВ "Кристал-Медіа" з надбудовою об’єкта незавершеного будівництва під літерою А-2 (будинку громадського призначення) під адміністративно-офісну будівлю на вул. Б. Хмельницького, 249 у Львові.

Адміністративно-офісний центр збудують на земельній ділянці, площею 0,148 га, яка є у приватній власністі і призначена для будівництва і обслуговування інших будівель громадської забудови.

Як встановили у міськраді висота будівлі не повинна перевищувати 15,5 метрів. За приблизними підрахунками, будівля матиме від 4 до 6 поверхів. Максимально допустимий відсоток забудови цієї земельної ділянки – 72,06%. 

За словами начальника управління архітектури та урбаністики Львова Антона Коломєйцева, станом на сьогодні на цій земельній ділянці вже є незавершена забудова у якій раніше планували розмістити будинок побуду.

Як пояснив представник забудовника, тут збудують офісний центр із паркінгом, який розміщуватиметься на останньому поверсі будівлі. Автівки підніматимуть на парковку за допомогою спеціального підйомника.Також на першому поверсі центру планують розмістити приміщення банку, медичний діагностичний центр, а також забудовник виділить приміщення для школи мистецтв.

Функціональне призначення земельної ділянки – зона Ж-4 – зона багатоповерхової житлової забудови відповідно до зонінгу Шевченківського району.

За даними порталу YouControl, ТзОВ "Кристал-Медіа" зареєстроване з 2011 року у Львові, займається організацією будівництва будівель. Власниками фірми є львів'яни Олексій Асаєвіч, Валерій Дурягін, Дмитро Марченко.

Розмір статутного капіталу підприємства становить 5 555 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.