Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

паркування у Львові

П'ятниця, 31 січня 2020, 14:36

На Трускавецькій зведуть дворівневий паркінг з офісами та магазинами

паркування у Львові

Львівська міськрада погодила будівництво на вул. Трускавецькій, 11-А дворівневого паркінгу з вбудованими торговими і офісними приміщеннями.

Сьогодні, 31 січня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на будівництво ТзОВ "Аметрин" дворівневого паркінгу з вбудованими торговими приміщеннями, адміністративно-офісними приміщеннями у верхніх поверхах та даховою котельнею на вул. Трускавецькій, 11-А зі знесенням існуючої будівлі у м. Львові.

Паркінг з офісами збудують на земельній ділянці, площею 0,6256 га, яка є у комунальній власності і призначена для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства.

Як встановили у міськраді висота будівлі не повинна перевищувати 35 метрів. Максимально допустимий відсоток забудови цієї земельної ділянки – 35%. 

 

Як зазначив міський голова Львова Андрій Садовий, на цій земельній ділянці, де тепер збудують дворівневий паркінг з офісами, раніше знаходилася парковка для автомобілів мешканців навколишніх будиинків, відтак, забудовнику запропонували надавати вночі місця для паркування мешканцям цих будинків.

Також, за його словами, поблизу цієї ділянки, на розі вул. Трускавецької та Пулюя будується новий міський архів, відтак забудовник ТзОВ "Аметрин" погодився перенести каналізаційний колектор, що пришвидшить зведення архіву, як часткове погашення інвестиційного внеску.

Функціональне призначення земельної ділянки – зона КС-5 – зона розміщення об’єктів 5-го класу санітарної класифікації відповідно до зонінгу Франківського району.

За даними порталу YouControl, ТзОВ "Аметрин" зареєстроване з 2015 року у Львові, займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Власником фірми є львів'ян Володимир Артемович, а у переліку засновників фірми є також мешканець Житомирської області Віктор Перець та ПАТ "Холдингова компанія "Еко-Дім" (Львів), власником якої також є Володимир Артемович.

Розмір статутного капіталу підприємства становить 135 092 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.