Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа

П'ятниця, 31 січня 2020, 15:07

У Самборі на тиждень призупинили навчання у школах через грип

школа

З 3 по 9 лютого у школах Самбора оголосили додаткові канікули у зв'язку з відсутністю дітей через захворювання.

Про це повідомила прес-служба Самбірської міської ради.

Через різке зростання рівня захворюваності серед населення, особливо серед школярів, у школах Самбора оголошується карантин з 3 по 9 лютого. Заклади дошкільної освіти працюють у звичному режимі.

"Так, три навчальні заклади, а саме СШ № 10, спеціалізована школа № 8 з поглибленим вивченням англійської мови та Самбірська гімназія, мають понад 20% хворих учнів. Наближаються до цього порогу ще кілька закладів. Багато хворих серед вчителів" – йдеться у повідомленні.

Про різке зростання кількості пацієнтів хворих на грип та ГРВІ доповіла завідуюча амбулаторії № 3 Лілія Юричко. За її словами лише за останні три дні поставлено 41 діагноз "грип" серед пацієнтів дитячої поліклініки. Для порівняння, минулого тижня - жодного такого випадку.

Тож після обговорення комісія вирішила тимчасово призупинити освітній процес у закладах середньої та позашкільної освіти з метою обмеження інтенсивності епідемічного процесу.

Нагадаємо, вчора 30 січня у Дрогобичі та Стебнику через грип закрили усі школи. На день раніше 29 січня через грип також закрили усі школи району на Золочівщині.

Додамо, з 30 січня у Львові призупинили навчання у школах № 33 та №53 у зв'язку з відсутністю дітей через захворювання.

Загалом на Львівщині 73 школи закрили на карантин через грип.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.