Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа

Понеділок, 3 лютого 2020, 11:10

У двох школах Львова продовжили карантин

школа

Учням шкіл № 33 та № 53 продовжили вимушені канікули до четверга.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За інформацією управління освіти Львівської міськради, львівські школи № 33 та № 53, в яких було призупинене навчання минулого тижня, відновлять свою роботу у четвер, 6 лютого. Навчання призупинили через низьку відвідуваність.

Нагадаємо, діти у школах № 33 та № 53 мали б вийти на навчання сьогодні, проте через те, що кількість хворих не знизилась, призупинення навчання вирішили продовжити до середи.

Ситуацію щодо інших шкіл з’ясовують. Міське управління освіти проводить моніторинг відвідуваності дітьми закладів дошкільної освіти та загальної середньої освіти. Відтак детальнішу інформацію по інших навчальних закладах буде повідомлено згодом.

Зазначимо, медики не зареєстрували перевищення епідемічного порогу на Львівщині, однак з 20 до 26 січня у області зареєстрували 9 444 випадки захворювання на грип та ГРВІ, з них захворіло 5 287 дітей.

Нагадаємо, на Львівщині 73 школи закрили на карантин через грип.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.