Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

затримання

ФБ Зінкевича

Понеділок, 3 лютого 2020, 13:04

У центрі Львова поліцейські затримали чоловіка, який хотів підпалити СІЗО

затримання

Патрульні спустила колеса автомобіля та вибили бокове скло, щоб дістати водія, який намагався втекти.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

У Львові поліцейські затримали зловмисника, причетного до підпалу шин на вулицях міста. Як попередньо встановили правоохоронці, сьогодні вранці чоловік підпалив шини на вулицях Мартовича, Академіка Кучера та Данилишина.

Зловмисника, водія автомобіля "Мерседес", близько 8:30 затримали оперативники карного розшуку поліції Львівщини спільно з патрульними поліцейськими на проспекті Свободи у Львові.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особу затриманого – ним виявився 39-річний львів’янин. 

За фактом слідчі  Галицький відділ поліції відкрили кримінальне провадження за хуліганство. Санкція статті передбачає покарання - штраф від 500 до 1 000неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 5 років.

Чоловік доставлений у відділ поліції, проводиться досудове розслідування.

Як повідомив депутат Львівської міської ради та голова ГО "Варта 1" Ігор Зінкевич на сторінці  у Facebоok, що на проспекті Свободи біля пам’ятника Шевченку, патрульні затримали чоловіка в стані наркотичного спяніння, який не адекватно поводився закривався в авто.

"Також дана особа підозрюється в можливому підпалі СІЗО на Вул. Данилшенв брами в’їзної сьогодні в ночі. Під час затриманя водій з агресією поводився до працівників поліції, тому поліція заблокувала авто і спустила колеса, також вибили бокове скло щоб дістати водія з автомобіля" – написав Ігор Зінкевич.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.