Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

валізи

Понеділок, 3 лютого 2020, 16:17

Укрзалізниця запровадила послугу кур'єрської доставки валіз

валізи

Ручна поклажа приймається вагою до 36 кг включно, вартість послуги від 200 до 350 гривень.

Про це повідомила прес-служба "Укрзалізниці".

Укрзалізниця запроваджує нову послугу для пасажирів — доставку ручної поклажі до/з поїзда. Уже з 3 лютого цього року послуга надаватиметься в пілотному режимі в трьох поїздах.

Так, залізничники опрацюють механізм надання послуги на вокзалах Київ-Пасажирський, Дніпро, Львів, Харків-Пасажирський та у поїздах № 79/80 Дніпро – Київ – Дніпро, № 92/91 Львів – Київ – Львів, № 63/64 Харків – Київ – Харків.

Зокрема, пасажирам пропонуватиметься доставка ручної поклажі з вокзалу до вокзалу або адресна – від дверей до дверей.

"Замовлення адресної доставки передбачає, що кур’єр сам забере поклажу та доставить за кінцевою адресою. Вартість послуги становитиме 200 грн, якщо доставка здійснюватиметься від вокзалу до вокзалу, та 350 грн, якщо від дверей до дверей" – йдеться у повідомленні.

Послуга надається за бажанням пасажира, який має проїзний документ і здійснює поїздку від станції початкового відправлення до кінцевої станції прибуття поїзда.

До перевезення приймається ручна поклажа пасажира вагою до 36 кг включно.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.