Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Василь Лозинський

Вівторок, 4 лютого 2020, 13:59

Лозинський нюшить корупційні сліди у власних стінах

Василь Лозинський

Василь Лозинський створив комісію з оцінки корупційних ризиків Львівської обласної держадміністрації.

Про це йдеться у розпорядженнях першого заступника голови Львівської ОДА Василя Лозинського від 3 лютого 2020 року.

Згідно з розпорядженням Василь Лозинський зобов'язав створити комісію з оцінки корупційних ризиків Львівської обласної державної адміністрації.

"Утворити комісію з оцінки корупційних ризиків обласної державної адміністрації та затвердити її склад згідно з додатком" – йдеться у розпорядженні.

Головою комісії стала керівник апарату Львівської облдержадміністрації керівник апарату облдержадміністрації Вільшинська Маріанна. Заступником голови комісії призначили заступника керівника апарату облдержадміністрації Томашук Оксану. Секретарем комісії став провідний спеціаліст сектору запобігання корупції апарату облдержадміністрації Юревич Юрій.

Також до складу комісії увійшли: начальник відділу правового забезпечення юридичного управління апарату облдержадміністрації Бакун Оксана, заступник директора - начальник аналітичного відділу Державного архіву Львівської області Білас Любов та головний спеціаліст з питань персоналу відділу фізкультурно-масової та організаційної роботи управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Блащук Любов.

Згідно з розпорядженням до 5 лютого комісія має провести оцінку корупційних ризиків у діяльності Львівської обласної державної адміністрації та її структурних підрозділів згідно з визначеним переліком їх функцій і процедур. Крім цього, до 10 лютого комісія повинна підготувати звіт по проведеній роботі.

Нагадаємо, 7 жовтня 2019 року колишній голова Львівської ОДА Маркіян Мальський розпорядився створити cектор запобігання корупції апарату Львівської ОДА, а 3 жовтня консультативна місія ЄС пропонувала Львівській ОДА створити міжвідомчі групи з боротьби проти корупції, безпеки дітей та майнових злочинів. 

Пізніше у Львівській ОДА створили електронну скриньку для повідомлень про корупцію.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.