Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська поліція

Середа, 5 лютого 2020, 10:20

У ТРЦ Форум 23-річний хлопець стріляв з пневматичної зброї по вітринах

львівська поліція

Правоохоронці затримали чоловіка, йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 4 лютого, до  поліції надійшло повідомлення про те, що близько 17:40 в одному з торгівельно-розважальних закладів у Львові один з відвідувачів здійснив кілька пострілів у повітря з невідомої зброї. 

На місце події негайно прибули співробітники Управління поліції охорони у Львівській області - поліцейські затримали зловмисника та доставили його у Галицький відділ поліції. Постраждалих внаслідок події немає.

Особу чоловіка встановлено – ним виявився 23-річний мешканець міста Жовква. Також у нього вилучено предмет, схожий на пістолет для відстрілу гумових куль, який скеровано на експертне дослідження.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за хуліганство. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до семи років позбавлення волі.

Як повідомив депутат Львівської міської ради та голова ГО "Варта 1" Ігор Зінкевич на своїй сторінці у Facebоok випадок трапився у ТРЦ "Forum Lviv".

"За інформацією свідків затримали  чоловіка, який стріляв. Чоловік стріляв з пневматичної зброї по людях і вітринах магазинах. Він пояснив, що це через конфлікт з дівчиною" – написав Ігор Зінкевич.

Проводиться досудове розслідування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.