Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пункт пропуску

Четвер, 6 лютого 2020, 13:46

У Шегині 28-річний українець хотів перетнути кордон з паспортом брата-близнюка

пункт пропуску

Мешканця Кривого Рогу затримали працівники митниці, а документ його брата вилучили.

Про це повідомила прес-служба  Західного регіонального управління Держприкордонслужби.

Вчора ввечері, в пункті пропуску "Шегині" правоохоронці затримали громадянина чоловіка, який спробував перетнути кордон по чужому паспортному документі. Чоловік пред'явив паспорт свого брата близнюка.

"Охоронці кордону затримали нашого співвітчизника, який теж видавав себе за іншу особу. Цей хитрун, аби потрапити до Польщі та перевірити пильність прикордонників, скористався паспортом свого брата-близнюка. Хоч і кажуть, що близнюки "схожі як дві краплі води", інспектору, який здійснював паспортний контроль все ж таки вдалося знайти розбіжності між обличчям пред'явника і фотокарткою в документі" – йдеться у повідомленні.

28-річний житель Кривого Рогу зізнався, що у зв'язку з відсутністю власних документів, вирішив слідувати за кордон скориставшись паспортом брата.

Відтак, чоловіку за спробу порушення кордону доведеться відповідати перед судом, а його брат-близнюк залишиться без паспорту, оскільки документ був вилучений встановленим порядком.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.