Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Трускавецька

П'ятниця, 7 лютого 2020, 10:42

Будівництвом архіву на Трускавецькій займатиметься комунальне підприємство

вул. Трускавецька

ЛКП "Ратуша-сервіс" визначили замовником будівництва міського архіву навул. Трускавецькій.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради визначив замовника проектнокошторисної документації та супутніх до проектування послуг по об’єкту будівництва будівлі міського архіву на вул. Трускавецькій. Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Зокрема, ЛКП "Ратуша-сервіс" стане замовником будівництва архіву на
вул. Трускавецькій та має укласти із переможцем Всеукраїнського відкритого архітектурного конкурсу на кращу проектну пропозицію будівлі міського архіву договір на надання проектних послуг щодо виготовлення містобудівного розрахунку, ескізного проекту, виготовлення
проектно-кошторисної документації.

Також міський голова Львова Андрій Садовий доручив протягом наступних трьох тижнів залучити інвестиції чи грантові кошти, щоб пришвидшити зведення цього архіву.

Будівля міського архіву має складатися з комплексу приміщень: трудовий архів виконавчого комітету міськради, архів документів приватного права, міський архів та громадський центр.

Зазначимо, під будівництво архіву мерія виділила ділянку на вул. Пулюя –Трускавецька. А ремонт цих вулиць стартував у серпні 2017 року.

Тогож року мерія оголосила всеукраїнський відкритий архітектурний конкурс на кращу проектну пропозицію будівлі міського архіву.

Додамо, наприкінці січня міськрада погодила будівництво на вул. Трускавецькій, 11-А, поблизу архіву, дворівневого паркінгу з вбудованими торговими і офісними приміщеннями. Як зазначив Андрій Садовий, забудовник ТзОВ "Аметрин" погодився перенести каналізаційний колектор, що пришвидшить зведення архіву, як часткове погашення інвестиційного внеску.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.