Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Кругла, 9

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 7 лютого 2020, 12:45

На бічній Замарстинівської зведуть 12-метровий будинок з підземним паркінгом

вул. Кругла, 9

На вул. Круглій, 9 збудують триповерховий житловий будинок з паркінгом і закладами громадського обслуговування.

Сьогодні, 7 лютого, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на будівництво корпорацією будівельних підприємств "Карпатбуд" багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими закладами громадського обслуговування та гаражем на вул. Круглій, 9.

Нову багатоповерхівку збудують на земельній ділянці, площею 0,0600 га, яка є у приватній власністі і призначена для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

Як встановили у міськраді висота будівлі не повинна перевищувати 12 та 10,2 метрів. Будівля, яка поділена на два блоки з різною висотою, матиме три поверхи, мансарду, підземний паркінг, гаражі. Максимально допустимий відсоток забудови цієї земельної ділянки – 32%. 

За словами начальника управління архітектури та урбаністики Львова Антона Коломєйцева, вул. Кругла є бічною вулицею Замарстинівської, тут передбачена малоповерхова забудова.

Функціональне призначення земельної ділянки – зона Ж-2 – зона малоповерхової квартирної забудови (до 4-х поверхів) та зона ТР-2 – зона транспортної інфраструктури (вулична мережа) відповідно до детального плану житлового району "Під Голоском".

За даними порталу YouControl, корпорація "Карпатбуд" зареєстрована з 1999 року у Львові, займається будівництвом житлових і нежитлових будівель та діяльністю головних управлінь (хед-офісів). Керівником фірми є Юрій Карвацький, а власниками: львів'янин Олег Карвацький, ПАТ "Прикорпатбуд", ТзОВ "Карпатбудстиль", ТзОВ "Карпатбуд-Ікс". Розмір статутного капіталу підприємства становить 32 970 000 грн.

Власником ПАТ "Прикорпатбуд" і ТзОВ "Карпатбудстиль" є Юрій Карвацький, а ТзОВ "Карпатбуд-Ікс" – Олег Карвацький. Йому також належать будфірма ТЗОВ "Малгос", рекламне огентство ТЗОВ "Медіа Скай" і ПП "Хітал".

Додамо, у 2016 році цю фірму оштрафували за заборгованість у понад мільйон гривень зі сплати пайового внеску на розвиток інфраструктури Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.