Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Шевченка, 335

П'ятниця, 7 лютого 2020, 13:31

Власник Віденської кави збудує нову фабрику у Львові

вул. Шевченка, 335

Виконком погодив будівництво на вул. Шевченка, 335 фабрики з виробництва кави.

Сьогодні, 7 лютого, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на будівництво ПП "Продюсерський центр "Грандарт" фабрики з виробництва кави, складу, котельні та трансформаторної підстанції на вул. Т. Шевченка, 335 у Львові.

Фабрику із складом збудують на земельній ділянці, площею 1,2754 га, яка є у комунальній власністі і призначена для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Як встановили у міськраді висота будівлі не повинна перевищувати 13,5 метрів, а з висотою димової труби – 25 метрів. Тут планують збудувати два поверхи. Максимально допустимий відсоток забудови цієї земельної ділянки – 50%. 

Як заявив міський голова Львова Андрій Садовий, якщо ми хочемо розвивати бізнес, то треба максимально створювати сприятливі умови для тих, хто вже працює у Львові, і тоді прийде ще новий інвестор.

Функціональне призначення земельної ділянки – зона В-4 – зона підприємств ІV класу шкідливості відповідно до детального плану кварталу промислової території у районі проїзду Автобудівельників (Рясне-ІІ).

За даними порталу YouControl, приватне підприємство "Продюсерський центр "Грандарт" зареєстроване з 2003 року у Львові, займається діяльністю концертних та театральних залів. Керівником фірми є Юрій Матвіїв, а власником – мешканець смт. Брюховичі Степан Задворняк. Розмір статутного капіталу підприємства становить 0 грн.

Йому також належить ТзОВ "Віденська кава", ТзОВ "Галсервісінвестбуд" (комплексне обслуговування об'єктів), ТзОВ "Сантос" (оптова торгівля кавою, чаєм, какао та прянощами), ТзОВ "Компанія "Валентина" (діяльність готелів і подібних засобів тимчасового розміщування), ТзОВ "Фабрика ВК" (ремонт і технічне обслуговування машин і устатковання промислового призначення).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.