Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

річка

П'ятниця, 7 лютого 2020, 17:30

Бібрський комунальник забруднює річку Боберка

річка

Екологи встановили, що комунальне підприємство проводить забір та використовує підземні води без спеціального дозволу на користування надрами.

Про це повідомляє прес-служба Держекоінспекції у Львівській області. 

КП "Бібрський комунальник" не виконує вимог припису Інспекції. Державними інспекторами проведено позапланову перевірку Комунального підприємства "Бібрський комунальник" щодо виконання припису та усунення виявлених недоліків та порушень природоохоронного законодавства під час планової перевірки.

Під час перевірки виявлено не виконання вимог припису Інспекції, а саме: здійснюється скид неочищених зворотних вод в річку Боберка, а також проводиться забір та використання підземних вод за відсутності спеціального дозволу на користування надрами.

Спеціалістами відділу інструментально-лабораторного контролю Інспекції проведено відбір проб води в місці скиду зворотних вод у річку Боберка.

За результатами проведених досліджень відібраних проб води державними інспекторами буде розраховано розмірів збитків, заподіяних навколишньому природному середовищу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.