Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Трускавець

Вівторок, 11 лютого 2020, 11:00

Дозвіл на видобуток мінеральної води Нафтуся у Трускавці продали киянам

Трускавець

"Трускавецькурорт" продав мешканцям Києва та області своє підприємство, яке має дозвіл на видобування "Нафтусі".

Про це повідомляють "Джерела Трускавця".

ПрАТ "Трускавецькурорт" вийшло із засновників ТОВ "Трускавецькі лікувальні води", яке має дозвіл на видобування води "Нафуся". 

Зокерма, станом на 4 лютого цього року у переліку засновників підприємства вказані кияни Володимир Жебрицький, Карлос Карапетян, Олександр Стельмащук, а також Світлана Корнійко, яка зареєстрована у Київській області.

Зазначимо, ТзОВ "Трусквецькі лікувальні води" було створене у 2016 році з основним видом діяльності – оптовою торгівлею напоями. У грудні 2018 року "Трускавецькурорт", який був засновником підприємства, передав йому функції з експлуатації трускавецького родовища мінеральних вод. А торік у лютому Трускавецька міська рада отримала пропозицію стати співвласником на 50% ТзОВ "Трусквецькі лікувальні води".

Однак спільне з міської радою підприємство так й не створили, тому ПрАТ "Трускавецькурорт" знайшов інших донорів, які стали 100% власниками підприємства "Трусквецькі лікувальні води".

Нагадаємо, минулоріч у місті планували зробити питну воду "Нафтуся" платною для туристів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.