Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Сулими, 32

google.maps

Середа, 12 лютого 2020, 11:45

У Львові біля Сільмашу на місці особняка збудуть 7-поверхівку з дитячим садочком

вул. Сулими, 32

Новобудову зведуть на вул. Сулими, 32, а для громадського обговорення оприлюднили три варіанти розміщення дитсадка.

У Львівській міській раді оприлюднили детальні плани територій у районі вул. І. Сулими, вул. Городоцької, вул. Окружної та вул. Кондукторської, де планують збудувати нову багатоповерхівку та дитсадок. Проектом ДПТ охоплено територію, площею приблизно 4,4 га.

За даними ДПТ, зараз на земельній ділянці на вул. Сулими, 32, розташований 1-2-поверховий житловий будинок, квартири якого належать ОСББ "Ластівка-8". У будинку проживає 9 мешканців, однак його планують знести, а на його місці збудувати 7-поверховий житловий будинок.

Довкола проектованої території знаходяться приватні 2-поверхові особняки, а також 4-5 поверхові багатоквартирні будинки. Окрім нової 7-поверхівки тут планують розмістити дитячий садок. У детальному плані пропонують три варіанти для розміщення садочку, а остаточний варіант затвердять після громадських слухань і попередніх погоджень на сесії міської ради.

У першому варіанті пропонують до 7-поверхового будинку в північній частині прибудувати будівлю садочку, що примикає до ділянки ДНЗ No 128 "Оленка". Тоді прибудова може бути окремим садочком, або як додатковий корпус для розширенням існуючого дитсадка№ 128.

У другому варіанті дитячий садок передбачений у приміщенні на першому поверсі новобудови. А у третьому варіанті пропонують приватизоване майно  викупити та реалізувати будівництво нового дитсадка за рахунок коштів міського бюджету.

Крім цього, у детальному плані пропонують два варіанти площі розміщення новобудови, згідно з якими у будинку зможуть поселити від 87 до 130 мешканців. Відповідно до кожного варіанту пропонують облаштування підземного паркінгу від 24 до 48 машиномісць.

Для впорядкування вуличної мережі прєктом ДПТ пропонується звільнити тротуари від стоянок автомобілів на вул. Окружній та Кондукторській, а пішохідний рух на тротуарній частині по даних вулицях слід відгородити антипаркувальними стовпчиками.

Громадські слухання щодо ДПТ уу районі вул. І. Сулими, вул. Городоцької, вул. Окружної та вул. Кондукторської відбудуться о 18:00 год 17 лютого у приміщенні Франківської районної адміністрації, за адресою, вул. Генерала Т. Чупринки, 85. 

Також до 5 березня мешканці можуть подавати свої письмові пропозиції та зауваження до ДПТ через ЦНАП.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.