Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Середа, 12 лютого 2020, 12:54

Садовий злякався російських репетиторів для своїх поліглотів

Андрій Садовий

Львівська міськрада вирішила не підписувати договір з переможцем торгів на курси з вивчення іноземних мов та скасувала закупівлю.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявили в управлінні персоналом Львівської міськради, закупівлю послуг на курси з вивчення іноземних мов для посадовців, депутатів, працівників комунальних підприємств, установ та закладів Львівської міської ради, яку мерія нещодавно провела у системі ProZorro, скасували.

"Станом на сьогодні ця закупівля не була завершена, оскільки договір з переможцем не було укладено. Відповідно до наказу ДП ProZorro № 10 від 19.03.2019 "Про затвердження Інструкції про порядок використання електронної системи закупівель", допорогова закупівля вважається завершеною після підписання договору" – наголосили у міськраді.

Основною причиною відміни цієї закупівлі у міськраді вказали "неможливість усунення порушень, що виникли через виявлені порушення законодавства з питань публічних закупівель".

Нагадаємо, перед цим міськорада оприлюднила переможця тендеру – київську фірму "Транслінк-Освіта", яке виграло в усіх трьох лотах, – курси із вивчення англійської, німецької та польської мов. Окрім цієї фірми, участь у аукціоні взяла ще фізична особа-підприємець Оксана Сушко, однак її пропозицію відхилили.

Як писали Варіанти раніше, власниками ТОВ "Транслінк-Освіта" є мешканець Москви (Росія) та російська фірма – приватна установа додаткової освіти "Транслінк-Освіта".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.