Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

стадіон "Юність"

Середа, 12 лютого 2020, 13:52

У Львові передбачили 25 мільйонів гривень на ремонт стадіону Юність

стадіон "Юність"

Парк культури ім. Б. Хмельницького замовив реконструкцію спорткомплексу "Юність" за 25 млн грн.

Львівське комунальне підприємство "Львівський центральний парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького" оголосив тендер у системі ProZorro на реконструкцію будівель спортивного комплексу "Юність" на вул. Болгарській, 4 у Львові, які переможець тендеру має поставляти до 31 грудня 2021 року.

Аукціон стартує 26 лютого, а очікувана вартість послуг становить 25 361 470,80 грн.

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру має провести реконструкцію стадіону "Юність" на вул. Болгарській, 4, зокрема, облаштувати трибуну з вбудованими допоміжними приміщеннями, навіс та коментаторську будку, відновити підпірну стінку.

Усі роботи поділелили на 2 етапи. У першу чергу мають бути виконані: демонтажні роботи, земляні роботи, фундаменти, трибуни, внутрішнє опорядження підтрибунних приміщень, опалення та вентиляція, каналізація, пожежна сигналізація, мощення в межах трибуни. Натомість у другу чергу виконуються: виготовлення колон, огородження трибун, встановлення сидінь та підпірна стінка.

Нагадаємо, станом на 2017 рік, у мерії зазначали, що загальна вартість робіт, які вже тривають, становить 18 700 344,82 грн, а станом на лютий 2017 року сума виділених коштів на ремонт стадіону становила 14 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.