Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Валова

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 14 лютого 2020, 11:00

З понеділка у Львові перекриють переходи з Валової на площу Соборну

вул. Валова

Прохід через підземний та наземний переходи з вул. Валової до пл. Соборної перекриють через облаштування нового громадського простіру.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

З 17 лютого через те, що стартують роботи із облаштування нового громадського простору між вул. В. Винниченка і оборонним муром ансамблю Бернардинів, повністю перекриють прохід через підземний та наземний переходи з вул. Валової до пл. Соборної.

"На цій ділянці проводяться роботи з капітального ремонту території між вул. Винниченка та оборонним муром ансамблю монастиря Бернардинів (Церква св. Андрія). У зв’язку з ремонтними роботами буде встановлено огородження будівельного майданчика, і з 17 лютого прохід через підземний та наземний переходи з вул. Валової до пл. Соборної буде повністю перекрито" – наголосили в управлінні охорони історичного середовища міськради.

Нагадаємо, у Львові планують провести капітальний ремонт території між вул. В. Винниченка і оборонним муром ансамблю Бернардинів та облаштувати тут новий громадський простір. З бюджету Львова на це передбачили 10 499 900 грн.

Усі роботи, які заплановано виконати протягом 2020-2021 років, здійснить підрядна організація ПП "Термобуд-Київ", а новизна простору буде у тому, що рів біля муру наповнять водою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.