Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Windrose

П'ятниця, 14 лютого 2020, 14:55

Авіакомпанія Windrose запустить рейси зі Львова в Київ, Бургас, Родос та Іракліон

Windrose

Найдешевші квитки на нові внутрішні рейси коштують від 1400 до 2400 гривень в один бік.

Про це повідомляє "Lowcost avia".

Авіакомпанія Windrose відкриє багато нових рейсів на період літньої навігації! Серед нових напрямків не лише міжнародні, а й рейси по Україні! Згідно з даними системи бронювання Windrose з 13 квітня запустить рейси Київ – Львів та Київ – Харків, з 12 травня Київ – Запоріжжя, а з 18 травня – Київ – Миколаїв!

Польоти будуть виконувати щоденно, а на деяких напрямках двічі та тричі на день! Квитки на нові маршрути вже в продажу.

Найдешевші квитки на нові внутрішні рейси коштують від 1400 до 2400 гривень в один бік. З часом можна очікувати зменшення цін чи розпродажів.

Щодо міжнародних сполучень, то Windrose запустить рейси зі Львова в Бургас, Родос та Іракліон, а також рейси з Вінниці в Бургас. Зараз авіаквитки на ці напрямки ще недоступні для бронювання.

Рейси зі Львова в Іракліон будуть виконувати з 30 квітня два рази в тиждень (щопонеділка і щочетверга), початок польотів в Родос – 29 травня (вівторок, п’ятниця, кожні 10 днів), Бургас – з 5 червня, рейси кожні 10 днів (вівторок, п’ятниця, кожні 10 днів).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.